Bespaar op uw database kosten

 GRATIS pre-migratie assessment

 Meer dan 25 jaar database ervaring

 1. u bent hier:  
 2. home
 3. PostgreSQL
 4. op maat voor uw organisatie

Op maat voor uw organisatie

Postgres Perfect For You, een open source oplossing op maat

Natuurlijk kunt u PostgreSQL zelf downloaden en installeren. Besteedt u dit liever uit of zoekt u professionele ondersteuning, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij leveren PostgreSQL met de open source tools die u nodig heeft. Postgres Perfect For You (PP4U) draaiend op uw Unix, Linux of Windows platform.

Uw wensen en eisen zijn onze basis

PostgreSQL enterprise ready inrichten is maatwerk. Uw wensen en eisen zijn hierbij bepalend, daarnaast zult u ongetwijfeld vragen hebben. Om de optimale inrichting van uw PostgreSQL omgeving in kaart te kunnen brengen, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Of dit nu gaat om een nieuwe omgeving of om een upgrade van uw bestaande omgeving, bijvoorbeeld omdat uw organisatie groeit en u hogere eisen stelt. Wij adviseren u te beginnen met een korte intake met één van onze experts. Dat bespaart u tijd en geld.

Wanneer we bij u langs komen om uw wensen te bespreken, dan laten we altijd de volgende onderwerpen de revue passeren:

 • Architectuur
 • Advanced security
 • Performance
 • Hoge beschikbaarheid
 • Backup & recovery strategie
 • Doorlooptijd en capaciteit

Wanneer we komen tot een Plan van Aanpak, dan worden daarin onder andere het resultaat, de randvoorwaarden en de fasering SMART gedefinieerd. Wij werken over het algemeen op basis van time & materials, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een intake?

Neem contact met mij opWilt u weten hoe wij uw PostgreSQL omgeving op maat maken? Wij komen graag langs!


Ook op maat voor uw medewerkers

Eisen en wensen van u als klant hebben consequenties voor de dagelijkse gang van zaken. Nibble bespreekt dit met systeembeheer, dba’s en ontwikkelaars. Zo krijgen we goed inzicht in alle wensen en eisen en de consequenties daarvan. Alleen dan kunnen we uw PostgreSQL omgeving echt op maat inrichten.

Naast inrichting, leveren wij ook de tools en scripts om bijvoorbeeld backup & recovery of replicatie in te richten. En natuurlijk testen wij alles en optimaliseren wij de performance. Idealiter levert dit alles een handboek op met afspraken en procedures. Makkelijk om snel nieuwe medewerkers in te werken of bijvoorbeeld wanneer u ondersteuning nodig heeft van derden.

Indien gewenst leren wij u PostgreSQL zelf te beheren. Uiteraard kunt u altijd op ons terugvallen.


Maak gebruik van onze ervaring

Een database omgeving met maximale performance, hoge beschikbaarheid en een goede backup & recovery strategie is heel goed in te richten met PostgreSQL. Dit vraagt echter wel de nodige kennis en ervaring, net zoals bij commerciële databases. Wij hebben de afgelopen 25 jaar onze sporen verdiend, en niet alleen op gebied van PostgreSQL.

Wat is de juiste recovery strategie? Welke tools kunt u het best gebruiken? Welke benadering voor replicatie past uw situatie en uw applicatie(s)? En hoe worden de tools ingericht: voor het monitoren van replicatie of voor load balancing? Voor failover handling, parallelle query’s of connection pooling? Heeft u connection pooling nodig of verdient de applicatie aanpassingen? Een heleboel vragen waarbij wij u helpen.

Het bouwen en inrichten van een stack die het beste bij u past is onze kracht. Natuurlijk bundelen we de elementen om de installatie te vereenvoudigen. Omdat wij ook beschikken over de specifieke kennis die PostGis vereist, kan dat ook een stack met geo-functionaliteit zijn.

De Nibble belofte:

 • PostgreSQL: Veilig, snel en beschikbaar
 • Tools: Geen beperkingen in open en niet open source tools
 • OS en hardware: Onafhankelijk
 • Opleiding
 • Support