Bespaar op uw database kosten

 GRATIS pre-migratie assessment

 Meer dan 25 jaar database ervaring

  1. u bent hier:  
  2. home
  3. support

Support door Nibble

U kunt bouwen op onze ondersteuning

Postgress support

Naast advies over PostgreSQL en de implementatie ervan, geven wij u uiteraard ook de benodigde support. Op deze manier kunnen we u volledig ontzorgen. Wij bieden support op verschillende gebieden, op een structurele basis of ad-hoc. Aan u de keuze.

Kiest u voor ondersteuning door ons, dan weet u zeker dat wij deze verantwoordelijkheid zullen waarmaken. We maken dan immers deel uit van uw bedrijfskolom en dat schept verplichtingen. Wij vinden dat u op ons moet kunnen bouwen. Dat geldt voor onze advies- en implementatie werkzaamheden, voor de trainingen die wij geven en uiteraard voor onze ondersteuning.

Detachering of remote

Verschillende wensen en situaties vragen om een verschillende mate van support. Wilt u het liefst on-site ondersteuning of past remote ook bij uw organisatie? En kiest u dan voor 24x7 of adhoc? Alles kan. En heeft u voor langere tijd ondersteuning nodig, dan is detachering wellicht de beste oplossing voor u.

Bekijk de verschillende mogelijkheden ›

Een strippenkaart of losse uren

Bij ons betaalt u alleen de uren die u daadwerkelijk afneemt. Of dat nu in de vorm van een abonnement of een strippenkaart is, of door middel van consultancy.

Kies welke vorm van support het best bij uw organisatie past

Speciale wensen?

Wij leveren niet alleen support voor de gebruikelijke database activiteiten. Ook voor een aantal specifieke situaties kunt u ons inschakelen. Heeft u speciale wensen op het gebied van support? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze specials ›