Bespaar op uw database kosten

 GRATIS pre-migratie assessment

 Meer dan 25 jaar database ervaring

  1. u bent hier:  
  2. home
  3. tools

PostgreSQL tools

Altijd de beste tooling, open source of proprietary

PostgreSQL is volledig enterprise ready en kan in de meest veeleisende omgevingen worden ingezet. Dit komt onder andere door de uitgebreide tooling die beschikbaar is. Bijvoorbeeld om hoge beschikbaarheid in te richten en te monitoren of om automatische fail-over te realiseren.

Daarnaast kan Postgres heel goed met niet-Postgres omgevingen werken: andere relationele databases, flat files, no-SQL, Gis en vele anderen. Ook daar is soms specifieke tooling voor nodig. Wij adviseren u hierover en helpen u deze tooling in te zetten.

Postgres Perfect For You (PP4U)

Wat de beste tool is, is afhankelijk van uw wensen en omgeving. Wij hebben daarom niet op voorhand al een voorkeur voor ‘wat wij de beste tools vinden’. Dat kan geheel open source zijn, een mix of juist alles van één leverancier. Bijvoorbeeld wanneer uw gebruikers willen dat alle tools dezelfde look and feel hebben. Wij noemen dit Postgres Perfect For You (PP4U).

Open source

Kiest u voor een open source tool, dan is niet alleen de functionaliteit belangrijk. Ook de betrokkenheid van de community speelt mee. Bekijk de open source tools die wij vaak inzetten.

Niet open source

Als de situatie erom vraagt, dan zetten wij uiteraard ook andere tools in. Bekijk met welke partijen voor niet open source tools wij samenwerken.

Beyond

PostgreSQL is meer dan alleen een database. Het onderscheidt zich onder andere doordat het data uitwisselt met andere databases en niet databases. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden.