Bespaar op uw database kosten

 GRATIS pre-migratie assessment

 Meer dan 25 jaar database ervaring

  1. u bent hier:  
  2. home
  3. support
  4. detachering of remote

Detachering of remote

De beste zorg voor uw omgeving

Postgres heeft zich de laatste jaren uitstekend bewezen als bedrijfskritische oplossing en wordt daardoor veelvuldig ingezet. Het opzetten en beheren van deze omgevingen doen wij graag voor u. Wanneer extra capaciteit voor database-administratie of -ontwikkeling nodig is, kunnen wij dit ook voor u regelen. Zowel remote als op basis van detachering.

Detachering

Heeft u voor langere tijd versterking van uw DBA groep nodig? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Zowel onze eigen medewerkers als onze pool van ervaren DBA’s kunnen bij u on-site ingezet worden. Al deze specialisten zijn door ons opgeleid. Wij organiseren daarnaast regelmatig ‘terugkomdagen’ zodat de door ons gedetacheerde mensen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Remote DBA

Remote support

Met remote DBA nemen wij u ook de zorg uit handen van het monitoren en managen van uw databases zodat deze altijd draaien en optimaal presteren. Combineert u 24x7 support met remote DBA dan weet u zeker dat een probleem ook buiten kantooruren snel kan worden geanalyseerd en opgelost.

24x7 support

Wij kunnen u ook ondersteunen met 24x7 support. Om deze support goed in te regelen, bekijken we vooraf uw omgeving en stellen we indien nodig een DBA handboek op. Met deze beschrijving van uw omgeving kunnen we sneller hulp bieden als dit nodig is. Daarnaast kan het documenteren van uw omgeving en de intern geldende afspraken voor uzelf ook erg nuttig zijn. Nibble heeft een eigen helpdesk tijdens kantooruren. Daarbuiten en voor support op source-code niveau van Postgres maken wij gebruik van onze partners.


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze support mogelijkheden, zoals het kosteneffectieve remote DBA of detachering? Bel ons! Wij zijn te bereiken op 035 - 621 76 19.